Ανεκτίμητες εμπειρίες

Μάθε τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας δίπλα σε καταξιωμένους σεφ

zohós

Η τέχνη του food & cocktails pairing με υλικά από τον κήπο του zohόs

Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύσεις, αρώματα και διάδραση στο zohόs, φημισμένο για την εξαιρετική του κουζίνα και την αφοσίωσή του στα ελληνικά υλικά. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα tailor-made μενού εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, ενώ ο bartender δημιουργεί μπροστά στα μάτια μας cocktails με φρέσκα ελληνικά βότανα. Και όχι μόνο! Ο έμπειρος bartender μάς μαθαίνει, τα μυστικά της παρασκευής cocktails, ώστε να μπορούμε να τα δημιουργούμε εύκολα και στο σπίτι μας.
  • Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα 105 57
  • 04 Ιουνίου 2024, 21:00
Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.

Opposite at 507

Exclusive four-hands δείπνο στο Opposite at 507

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ ‘Εκτορας Μποτρίνι συναντά για μία μόνο βραδιά τον σεφ Ανδρέα Παπάζογλου και δημιουργούν ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας 8 σταδίων με πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση της Κέρκυρας και της Βόρειας Ιταλίας. Ως μέρος του δείπνου, οι επισκέπτες γνωρίζουν τους σεφ από κοντά και απολαμβάνουν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με θέα την Ακρόπολη.
  • Αυτοκράτορος Νικολάου 4, Αθήνα 117 45
  • 07 Ιουνίου 2024, 19:00
Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.

Cookoovaya

Μία μοναδική εμπειρία 10 πιάτων από τον Chef Patron Περικλή Κοσκινά

Ένα μαγειρικό ταξίδι μέσα από 10 μοναδικά πιάτα του καταξιωμένου chef patron Περικλή Κοσκινά, που αποτελούν αληθινό αποτύπωμα της πλούσιας κληρονομιάς της ελληνικής κουζίνας, με την αφαίρεση, το μέτρο και την εντοπιότητα ως κύριους πρωταγωνιστές. Ο chef patron Περικλής Κοσκινάς δίνει έμφαση σε τεχνικές που αναδεικνύουν την πρώτη ύλη του τόπου και αφήνουν τη γεύση αυτούσια, συνθέτοντας ένα μοναδικό wine pairing μενού.
  • Χατζηγιάννη Μέξη 2α, Αθήνα 115 28
  • 13 Ιουνίου 2024, 20:00
Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.

Ντύλαν

Μια διαδραστική hands-on εμπειρία στο Ντύλαν

Ο σεφ Βαγγέλης Βέης μάς υποδέχεται στην ανοιχτή κουζίνα του και μοιράζεται μαζί μας μυστικά και τεχνικές γύρω από την ελληνική γαστρονομία και την διαχείριση της πρώτης ύλης. Προτού δοκιμάσουμε το ειδικά σχεδιασμένο wine menu, μάς δείχνει βήμα βήμα πώς να στήσουμε από την αρχή τα δικά μας πιάτα σε ένα διασκεδαστικό masterclass.
  • Άγια Ζώνης 38, Αθήνα 113 64
  • 14 Ιουνίου 2024, 20:00
  • 15 Ιουνίου 2024, 20:00
Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.