Ανεκτίμητες εμπειρίες

Μάθε τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας δίπλα σε καταξιωμένους σεφ

Γιάννης Λουκάκος – Zero Food Waste Masterclass



Ημερομηνία:
27/11/2025
Ώρα: 19:00-22:00
Τιμή: 60€

Σχετικά με την εμπειρία & το μενού:
Ένα hands-on masterclass που μετατρέπει την έννοια της «σπατάλης τροφής» σε γιορτή της δημιουργικής γαστρονομίας. Χρησιμοποιώντας συστατικά που συχνά παραμένουν ανεκμετάλλευτα, όπως κοτσάνια λαχανικών, άκρες ψωμιού και παραμελημένα κομμάτια, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ένα πλήρες γεύμα πολλών πιάτων μαζί με τον σεφ, το οποίο και θα απολαύσουν. Κάθε πιάτο αναδεικνύει πώς η απλότητα και η επινοητικότητα μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική γεύση.

Για τον σεφ:
Ο Γιάννης Λουκάκος είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους γαστρονομικούς προσωπικότητες της Ελλάδας, γνωστός για τη δημιουργικότητα, το προσιτό στυλ και την προσήλωση στην αυθεντική, γευστική κουζίνα. Γνωστός από κορυφαία τηλεοπτικά cooking shows και το βραβευμένο του εστιατόριο «Ψωμί & Αλάτι».

Για κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο events@toposophy.com ή τηλεφωνικά στο +30 216 0042200.
  • The Seminar Project, Ομήρου 18, Χαλάνδρι, 152 32, Ελλάδα
Κάνε Κράτηση Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Παύλος Κυριάκης - Γεύσεις της Αθήνας: Από Γειτονιά σε Γειτονιά



Ημερομηνία:
04/12/2025
Ώρα: 19:00-22:00
Τιμή: 70€

Σχετικά με το μενού & την εμπειρία δείπνου:
Ο σεφ δημιουργεί και στήνει μπροστά στους συμμετέχοντες πιάτα που εμπνέονται από διαφορετικές αθηναϊκές γειτονιές και μοιράζετε τις ιστορίες τους. Τοπικά προϊόντα, avant-garde τεχνικές και μια πορεία που συνδέει συναίσθημα και τόπο, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Για τον σεφ:
Ο Παύλος Κυριάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σεφ στην Ελλάδα, βραβευμένος με αστέρι Michelin. Η κουζίνα του είναι βαθιά ριζωμένη στην ελληνική παράδοση, ενώ αναβαθμίζεται μέσω της δικής του προσωπικής πινελιάς εμπνευσμένης από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Για κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο events@toposophy.com ή τηλεφωνικά στο +30 216 0042200.
  • Kykloi by Priceless, Boυτάδων 36, Αθήνα 116 35, Ελλάδα
Κάνε Κράτηση Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Γιάννης Καλδής – Διάλογος Κουζίνας και Μπαρ



Ημερομηνία:
27/11
Ώρα: 20:00-22:30
Τιμή: 110

Σχετικά με την εμπειρία & το μενού:
Ένα tailor-made menu φαγητού και cocktail pairing θα συνδέσει υφές, γεύσεις, αρώματα και μνήμες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους. Η βραδιά θα αναδείξει τη σημασία των πρώτων υλών, των σύγχρονων τεχνικών και των γαστρονομικών προεκτάσεων των κοκτέιλ. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά την ομάδα των σεφ και των bartenders και θα μυηθούν στα μυστικά των επαναποστάξεων και των ζυμώσεων.

Για κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο events@toposophy.com ή τηλεφωνικά στο +30 216 0042200.
  • Humain, Αρχιμήδους 14 & Άγρας, Αθήνα 116 35, Ελλάδα
Κάνε Κράτηση Αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.